Helpolla Moovylla katuparkkiin – ja matka jatkuu Helsingin tapahtumiin

Pääkaupungin tapahtumasyksy starttaa perinteisesti elokuussa ja vetää paikalle kävijöitä lähiseudulta ja kauempaakin. Suomalainen pysäköintisovellus Moovy on suunniteltu helpottamaan autoilijan elämää. Voit maksaa Moovyn avulla pysäköinnin useissa pysäköintihalleissa ja maksullisilla kadunvarsipaikoilla Helsingin kantakaupungissa. Kadunvarsipysäköinnin etu on, että saat auton kätevän matkan päähän stadin tapahtumista. Matka jatkuu näppärästi julkisilla, kaupunkifillareilla – tai vaikka kävellen määränpäähän.

Osallistu ja voita Museokortti (arvo 72 €)
18.–22.8.2022

  Haluan saada uutisia Moovylta.

  Arvomme 2 kpl Museokortteja (72 € / kpl) 23.8.2022. Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydessä.

  Säännöt

  X

  Kilpailun järjestäjä (ks. Järjestäjä)

  Finnpark Oy, Moovy.fi

  Kilpailuaika

  18.8.–22.8.2022

  Osallistuminen kilpailuun

  Täysi-ikäinen henkilö voi osallistua arvontaan Taiteiden yönä Helsingissä 18.8.2022 Moovy-promoottoreiden jakamalla arvontalipukkeella tai kilpailulomakkeen moovy.fi/kampanja kautta. Järjestäjän työntekijät tai muut kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

  Voittajan valinta

  Voittajat (2 hlöä) arvotaan 23.8.2022 kilpailuun osallistuneiden kesken. Voitosta ilmoitetaan suoran voittajalle osallistumisen yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

  Palkinnot

  Palkintona on kaksi (2) Museokorttia (arvo 72 € / kortti).

  Arpajaisvero

  Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.

  Järjestäjän vastuu

  Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Kaikki osallistujat vapauttavat Järjestäjän ja muut kilpailun tuottamiseen osallistuneet organisaatiot kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.