/ Esittelyssä Ratinan kauppakeskuksen moderni pysäköintihalli (älä julkaise)

Esittelyssä Ratinan kauppakeskuksen moderni pysäköintihalli (älä julkaise)

Kauppakeskus Ratinan pysäköintihalli on Finnparkin operoima. P-Ratina on Tampereen keskustan suurin ja modernia tekniikkaa hyödyntävä parkkihalli, josta löytyy yli 1200 pysäköintiruutua. Se palvelee kauppakeskuksessa vierailevien lisäksi myös Ratinan tapahtumiin osallistuvia sekä keskustan suuntaan matkaavia.

Ratinan pysäköintihalliin on kätevä saapua myös Helsingistä tai Turun suunnasta tulevien. Halliin ajetaan sisään joko Tampereen valtatien kautta tai vaihtoehtoisesti Suvantokadulta.

Modernia teknologiaa hyödyntävän Moovyn käyttäjänä ajat vain suoraan halliin. Puomi nousee rekisterikilven tunnistukseen perustuen automaattisesti. Poisajo on yhtä mutkatonta. Pysäköinti päättyy myös automaattisesti, kun poistut parkkihallista. Sovellus näyttää kuinka kauan pysäköinti kesti ja kuinka paljon se maksoi.

Jos haluat nauttia pysäköinnin helppoudesta, niin lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta

Pysäköintikerroksien aluloista löytyy myös Löydä autosi –palvelu. Se toimii niin, että asiakas syöttää auton rekisterinumeron kosketusnäytölle, ja palvelu näyttää mihin suuntaan tulee lähteä, jotta oma auto löytyy.

Pysäköintipaikkojen päällä on jo kaukaa havaittavat värivalot, jotka kertovat, onko paikka vapaa vai varattu. Kulkuväylien yhteydestä löytyy myös invapaikkoja, jotka tunnistaa sinisestä valosta. Invapaikat ovat myös leveämpiä kuin muut pysäköintiruudut.

Pysäköintihallin sisällä nuolivalot opastavat vapaille paikoille.

Sähköauton latauspaikkoja on yhteensä 26 eri puolilla hallia, molemmissa pysäköintikerroksessa.

Opasteet ohjaavat myös ulos pysäköintihallista.

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.