/ Badeli on uusi arjen ostospalvelu Mall of Triplassa

Badeli on uusi arjen ostospalvelu Mall of Triplassa

Helsingin Pasilan Mall of Triplassa on avautunut uudenlainen Badeli-noutopalvelu, joka yhdistää ensimmäisenä Suomessa saman kauppakeskuksen kauppoja yhden palvelun alle.

Badeli toimii netissä osoitteessa www.badeli.fi. Badelin pilottivaiheessa mukana ovat Mall of Triplan kaupoista Prisma, Bakery Manteli, Apteekki 51, Kruunukukka ja lemmikkieläinkauppa Ihmeotus. Lisää kauppoja tulee jatkossa mukaan toimintaan.

Kun asiakas on tehnyt ostoksensa haluamissaan verkkokaupoissa, ne voi kaikki noutaa Triplaparkista Badelin noutopisteeltä viimeistään 24 tunnin kuluessa.

”Jo nyt lupaamme noudot viimeistään 24 tunnissa tilauksesta, mutta jatkossa tulemme lyhentämään noutoaikaa. Tulevaisuudessa tarjolle tulevat myös kotitoimitukset”, kertoo Baronan myyntijohtaja Jussi Rissanen.

Triplan pysäköintihallissa P3-tasolla sijaitsevassa noutopisteessä ostokset nostetaan asiakkaalle suoraan ajoneuvon tavaratilaan ilman, että kuljettajan tarvitsee nousta autosta ulos. Näin noudatetaan tehokkaasti korona-ajan turvallisuusohjeita.

Lue myös: Näin ajat Triplaan sisään

Pysäköinti helposti ja nopeasti Moovyn avulla

Triplan pysäköintihalli Triplaparkki on uusi, siisti ja todella tilava, joten pysäköinti siellä hoituu myös korona-aikana turvallisesti ja turhia lähikontakteja välttäen.

Triplaparkissa on käytössä Moovy-pysäköintisovellus.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Kun käytät Moovya, puomit avautuvat automaattisesti sisään ja ulos ajaessa. Sovelluksesta voit seurata pysäköintisi kestoa ollessasi asioimassa kauppakeskuksessa. Pois lähtiessä ei tarvitse käyttää maksupistettä joten pysäköinti on turvallista ja hygieenistä.

Mobiilisovellusta käyttämällä välttyy kokonaan laitteiden kosketustilanteilta pysäköinnin yhteydessä.

Miten Moovy ladataan ja miten se toimii? Lue tästä.

Lataa Moovy App Storesta tai Google Playsta, ja sinulla on yksi matkahuoli vähemmän.

Lue myös:

12 vinkkiä auton sisätilojen puhdistamiseen korona-aikoina

Tilaa Moovy-uutiskirje

Tilaa Moovy-uutiskirje, niin pysyt kartalla mm. uusista Moovy-kohteista.