P-Autotalo, Keskusta, Helsinki

Runeberginkatu 3, Helsinki
Autopaikkoja 117
Maksimikorkeus 2.10 m
Moottoripyöräpysäköinti
Sähköauton latausmahdollisuus

Kohteessa pysäköit helposti Moovy-sovelluksella.

P-Autotalo sijaitsee Helsingin keskustassa Tennispalatsin ja Kampin rautatieaseman läheisyydessä. Runebergin kadulla sijaitsevan pysäköintitalon läheisyydessä on runsaasti eri palveluita joihin sieltä pääsee nopeasti, kuten ostoskeskus Kamppi, Helsingin taidemuseo, Stockmann, Tavastia ja Narikkatori sekä runsaasti muita.

P-Autotalossa on 117 autopaikkaa sekä moottoripyöräpysäköinnin- ja sähköauton latausmahdollisuus. Halliin ajetaan sisään ja ulos Runeberginkadulta ja sisällä on yksi pysäköintitaso, jossa ajoneuvon maksimikorkeus on 2.10 m.

Esteettömyys
Kohde ei sovellu kaikille pyörätuolilla liikkuville. Toimistoaikana hissillä pääsee toimistorakennuksen pääovista, aulan kautta. Toimistoajan ulkopuolella Runeberginkadun ja Fredrikinkadun puolelta pääsee kulkemaan pienellä huoltohissillä.

Kulku yöaikaan
P-Autotalo on avoinna 24/7.

Sähköautojen lataus
Kohteessa on mahdollista ladata sähköautoa.

Lähellä
Keskusta
Rautatieasema
Tennispalatsi
Ostoskeskus Kamppi
Tavastia
Helsingin taidemuseo
Stockmann
Hotelleja
Kahviloita, ravintoloita, kauppoja

car

Pysäköi Moovylla, lataa sovellus.

App Store link google-play-badge Google Play link

Moovy kerää tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Tietoa käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tuotekehitykseen, palveluiden personointiin sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.