Enemmän kuin parkkipalvelu

Moovy helpottaa pysäköintiäsi kaikkialla

Helppo hallissa

Pysäköi sujuvasti ilman lipukkeita, kortteja tai kassajonoja. Puomit avautuvat sisään- ja ulosajossa rekisteritunnuksesi perusteella. Voit tilata Moovysta myös 24/7 sopimuspysäköinnin. Pysäköintimaksut veloitetaan joko yrityksen tai omalta maksukortiltasi.

Kätevä kadulla

Pysäköi kadunvarsilla vaivattomasti ilman kolikoita tai kortteja jälkiveloituksella. Voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnit lämpimässä autossasi puhelimesi helppokäyttöisellä Moovy-sovelluksella.

Avoin hinnoittelussa

Ei kuukausimaksua, maksat vain käytön mukaan. Moovyn palvelumaksu on 0,49 €/pysäköinti, kuukaudessa enintään 4,95 €. Vertaile hintoja muihin parkkipalveluihin, Moovy pärjää kilpailussa!

Ajankohtaista

Moovy tekee liikkumisesta yhden saumattoman kokemuksen – nyt myös lentokentillä!

Nopeasti ympäri Suomea leviävä moderni pysäköintipalvelu Moovy on nyt käytettävissä myös kymmenellä eri lentokentällä. Tammikuun alussa Moovy aloitti Tampere-Pirkkalan P1-pysäköintilalueella.

Lue lisää »
Moovyn Helmikampanja

Liity Moovy-asiakkaaksi ja lunasta etusi! Tarjoamme kaikille helmikuussa Moovy-sovelluksen ladanneille 10 € edun ensimmäiseen Moovy-pysäköintiin.

Lue lisää »
”Helppo, helppo, helppo”: Moovyn kyselytutkimus puhuu selvää kieltä

Moovy-pysäköintisovellus teki käyttäjilleen kyselytutkimuksen palvelun ominaisuuksista viime marraskuussa. Tulokset puhuvat vakuuttavasti sen puolesta, että Moovyn käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä palvelun ominaisuuksiin ja toimivuuteen. Moovyn käytön helppous ja nopeus korostuivat erityisesti.

Lue lisää »
Moovy nyt käytössä myös Tampereen Messuilla

Pysäköintiä helpottava ja nopeuttava Moovy-sovellus on nyt käytössä myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Ensimmäistä kertaa messukävijät pääsivät testaamaan modernia pysäköintipalvelua Suomen Kädentaidot -messuilla marraskuussa 2018.

Lue lisää »
Uusi pysäköintihalli Helsingin Töölöön, Moovy mukana

Helsingin Töölössä ei perinteisesti ole liikaa vapaita parkkipaikkoja näkynyt. Upouusi pysäköintihalli P-Töölö helpottaa nyt tilannetta. Modernin pysäköintipalvelu Moovyn myötä P-Töölön käyttäjät pääsevät heti alusta asti nauttimaan mahdollisimman helposta ja sujuvasta hallipysäköinnistä.

Lue lisää »
Moovy saapui Helsinkiin - pysäköinti ei koskaan ole ollut näin helppoa

Moovy-pysäköintipalvelu on nyt käytössä myös Helsingissä. Kampissa sijaitseva Helsingin Autotalo on ensimmäinen pysäköintihalli, jossa pääkaupungin autoilijat voivat käyttää Moovya.

Lue lisää »

Moovy kerää tietoja palveluiden käytöstä evästeillä. Tietoa käytetään käyttäjäkokemuksen parantamiseen, tuotekehitykseen, palveluiden personointiin sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.