/ 2023 jääkiekon MM-kisat / MM-parkkietu

Helpolla Moovylla parkkiin ja 2023 Jääkiekon MM-kisoihin

Moovy tarjoaa 23 %:n alennuksen normaalista pysäköintihinnasta Moovy-sovelluksella 2023 Jääkiekon MM-kisojen aikana (12. − 28.5.2023) Nokia Arenan läheisissä pysäköintihalleissa Tampereella.

Edun saa täyttämällä alla olevan lomakkeen ja edun lunastaminen edellyttää Moovy-sovelluksen käyttöä. MM-parkkietu koskee näitä pysäköintikohteita: P-Asema, P-Hämppi, P-Koskikeskus, P-Noutoparkki, P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Kauppi (ratikalla 10 min. keskustaan).

Tilaa MM-parkkietu

Etu on voimassa koko kisojen ajan (12. − 28.5.2023). Etua ei huomioida jo päättyneisiin pysäköinteihin.

MM-parkkiedun myöntäminen ja voimassaoloaika on päättynyt,
kiitos kaikille edun tilanneille!

Ohje pysäköintiedun käyttöön

Jos olet jo Moovy-sovelluksen käyttäjä, etu näkyy sovelluksessasi automaattisesti.

Mikäli et vielä ole Moovy-sovelluksen käyttäjä, saat tekstiviestillä sovelluksen latauslinkin. Kun olet rekisteröitynyt Moovy-käyttäjäksi, etu näkyy sovelluksessasi automaattisesti.

Huomioithan, että maksukortin tulee olla lisättynä ja rekisterikilven kameratunnistuksen olla käytössä Moovy-sovelluksessa, jotta pysäköintiedun voi käyttää.

Peliin saapuessasi voit ajaa suoraan sisään pysäköintikohteeseen. Pysäköinti alkaa ja tilaamasi etu otetaan huomioon automaattisesti. Poistuessasi pysäköintialueelta sinun ei tarvitse tehdä mitään. Pysäköinti päättyy automaattisesti.

Etua ei huomioida jo päättyneisiin pysäköinteihin.

Moovy on 2023 Jääkiekon MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani.

LATAA MOOVY-SOVELLUS JA HYÖDYNNÄ ETU

Hallien lisäksi voit pysäköidä Moovylla myös kadunvarressa.